Akryylitaulut

Akryylitaulut ovat sisustustaulujen aatelia. Kiiltäväpintaisten akryylitaulujen kirkkaat värit lisäävät taideteosten värisävyjä, syvyyttä ja yksityiskohtia.

Meiltä löydät akryylitaulut suuressa tai pienessä koossan. Etsitpä akryylitauluja sitten lastenhuoneeseen, romanttiseen makuuhuoneeseen, moderniin keittiöön, luovaan työhuoneeseen, tyylikkääseen olohuoneeseen, toimiston seinälle tai kenties täydelliseksi lahjaksi.

Tyylisuuntien kirjo on laaja, joten taulut sopivat moneen eri tyyliin, persoonallisuuteen ja tilaan. Akryylitauluja löytyy aina abstraktista taiteesta surrealismiin ja fantasiaan sekä maisemiin.

Kaikki myynnissä olevat taulut koostuvat kuvataiteilija Sipo Liimataisen omasta tuotannosta vuosien varrella.

Akryylitaulut – valmistus, tilaus, toimitus ja takuu.

Taideteos painetaan 0,6 mm paksuisen kirkkaan akryylilevyn taakse. Valittavana 11 eri kokoa ja kaksi ripustusvaihtoehtoa (Mounting). Vaihtoehdot sivun alaosassa. Akryylitaulut ovat kestäviä, eivätkä ne vaadi ylimääräistä kehystä. Akryylitaulun pinta on helposti puhdistettava ja hoidettava.

Taulut tehdään ja tilataan SipoArtin kansainvälisen verkkokaupan kautta. Valikoimissa on yli 240 erilaista taideteosta. Kauppa on englanninkielinen, mutta selkeä ja helppokäyttöinen.

Tuotteet valmistetaan Hollannissa ja Englannissa mittatilaustyönä FineArtAmerican tehtaalla. Valmiit taulut toimitetaan kotiovelle 12 arkipäivän kuluessa UPSin tai FedExin välityksellä.

Tuotteilla on reilu 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Akryylitaulut ripustusvaihtoehto 1 - Hanging Wire

Tässä vaihtoehdossa akryylitaulun taakse on kiinnitetty ohut musta levy, jossa on puinen kiilakehys ja siinä ripustusvaijeri. Kiinnitetään seinään perinteisen taulun tapaan.

Akryylitaulut netistä

Akryylitaulut ripustusvaihtoehto 2 - Aluminum Mounting Posts

Tässä vaihtoehdossa akryylitaulu kiinnitetään seinään neljällä alumiinipylväällä. Kaikki vaadittavat tarvikkeet (pylväät, ruuvit ja seinäankkurit) tulevat mukana.