Alumiinitaulut

Alumiinitaulut netistä

Alumiinitaulut ovat nykyaikaisen sisustuksen elegantteja katseenvangitsijoita. Ne ovat kevyitä ja kestäviä eivätkä tarvitse erillisiä kehyksiä. Lisäksi alumiinitaulun hieno kiilto täydentää taideteoksen rikkaita värejä, jolloin taulun lopputulos on todella upea.

Meiltä löydät alumiinitaulut suuressa tai pienessä koossan. Etsitpä alumiinitauluja sitten lastenhuoneeseen, romanttiseen makuuhuoneeseen, moderniin keittiöön, luovaan työhuoneeseen, tyylikkääseen olohuoneeseen, toimiston seinälle tai kenties täydelliseksi lahjaksi.

Tyylisuuntien kirjo on laaja, joten taulut sopivat moneen eri tyyliin, persoonallisuuteen ja tilaan. Alumiinitauluja löytyy aina abstraktista taiteesta surrealismiin ja fantasiaan sekä maisemiin.

Kaikki myynnissä olevat taulut koostuvat kuvataiteilija Sipo Liimataisen omasta tuotannosta vuosien varrella.

Alumiinitaulut – valmistus, tilaus, toimitus ja takuu.

Taideteos tulostetaan suoraan 1,5 mm paksuiselle alumiinilevylle. Alumiinitaulun takana on 1,9 cm paksuinen puukehys, joka pitää taulun irti seinästä ja luo irtonaisen vaikutelman. Takaosan näet verkkokaupassa painamalla 3D-painiketta kuvan vieressä. Voit myös katsoa puhelimellasi valitsemaasi teosta omalla seinälläsi painamalla kuvan vieressä olevaa puhelimen kuvaa.

Alumiinitaulut tehdään SipoArtin kansainvälisen verkkokaupan kautta. Valikoimissa on yli 240 erilaista taideteosta. Kauppa on englanninkielinen, mutta selkeä ja helppokäyttöinen.

Tuotteet valmistetaan Hollannissa ja Englannissa mittatilaustyönä FineArtAmerican tehtaalla. Alumiinitaulut toimitetaan kotiovelle 12 arkipäivän kuluessa UPSin tai FedExin välityksellä

Tuotteilla on reilu 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Selaile valikoimaamme, inspiroidu ja osta omasi!