Canvastaulut edullisesti kotiin ja toimistoon

Canvastaulu-Canvastaulut-Netistä

Meiltä löydät canvastaulut suuressa tai pienessä koossan. Etsitpä canvastauluja sitten lastenhuoneeseen, romanttiseen makuuhuoneeseen, moderniin keittiöön, luovaan työhuoneeseen, tyylikkääseen olohuoneeseen, toimiston seinälle tai kenties täydelliseksi lahjaksi.

Tyylisuuntien kirjo on laaja, joten taulut sopivat moneen eri tyyliin, persoonallisuuteen ja tilaan. Canvastauluja löytyy aina abstraktista surrealismiin ja fantasiaan sekä maisemiin.

Myynnissä olevat taulut koostuvat kuvataiteilija Sipo Liimataisen omasta tuotannosta vuosien varrella.

Canvastaulut – valmistus, tilaus, toimitus ja takuu.

Galleria- ja museolaatuiset canvastaulut valmistetaan hapottomasta poly- / puuvillaseoksesta. Painojälki on erittäin laadukas eikä se haalistu auringonvalossa. Premium-tason canvaskangas pingotetaan 3,8 cm tai 1,5 cm puiselle kiilakehykselle valintasi mukaan.

Verkkokaupassa canvastauluille on valittavissa 11 eri kokoa. Voit myös valita kehyksen (frame), kiiltävän tai matan canvaskankaan ja 4 erilaista pingotusta (wrap) kiilakehyksille. Näet kaikki tekemäsi muutokset verkkokaupassa reaaliaikaisena. Takaosan näet verkkokaupassa painamalla 3D-painiketta kuvan vieressä. Voit myös katsoa puhelimella valitsemaasi teosta omalla seinälläsi painamalla kuvan vieressä olevaa puhelimen kuvaa.

Canvastaulut tehdään SipoArtin kansainvälisen verkkokaupan kautta. Valikoimissa on yli 240 erilaista taideteosta. Kauppa on englanninkielinen, mutta selkeä ja helppokäyttöinen.

Tuotteet valmistetaan Hollannissa ja Englannissa mittatilaustyönä FineArtAmerican tehtaalla. Ripustusvalmiit taulut toimitetaan kotiovelle 12 arkipäivän kuluessa UPSin tai FedExin välityksellä.

Tuotteilla on reilu 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Selaile valikoimaamme ja inspiroidu!