iPhone-kuoret ja suojakuoret

iPhone-kuoret-suojakuoret-netistä

Taiteelliset ja iskunkestävät ohut-profiiliset iPhone-kuoret ja suojakuoret. Ohut-profiiliset kuoret ja suojakuoret ovat aikaisempaa suositumpi, koska puhelin voidaan laittaa helposti vyökoteloon, autotelineeseen jne.

Jos haluat, että sinun iPhone-puhelin erottuu massasta, niin valikoimamme on juuri oikea sinulle, sillä näitä taiteellisia kuoria et löydä muista kaupoista. Kaikki suojakuoridesignit ovat taiteilija Sipo Liimataisen omaa tuotantoa.

iPhone-puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat erinomainen tapa pidentää laitteen käyttöikää ja arvoa, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta erilaisissa arjen tilanteissa. Kaikki iPhone-puhelimen kuoret ja suojakuoret suojaavat laitetta iskuilta, kolhuilta, naarmuilta ja lialta. 

iPhone-kuoret ja suojakuoret – valmistus, tilaus, toimitus ja takuu.

Taideteos painetaan suoraan suojakuoreen ja se kääntyy kuoren kulmien yli. Verkkokaupassa voit myös halutessasi muuttaa designin kokoa ja asemoida sen mieleiselläsi tavalla. Suojakuoria valittavana malleihin   iPhone XS Max – iPhone 5c.

iPhone-kuoret tehdään SipoArtin kansainvälisen verkkokaupan kautta. Valikoimissa on 199 erilaista suojakuoridesignia. Kauppa on englanninkielinen, mutta selkeä ja helppokäyttöinen.

Tuotteet valmistetaan Hollannissa ja Englannissa mittatilaustyönä FineArtAmerican tehtaalla. iPhone-kuoret toimitetaan kotiovelle 12 arkipäivän kuluessa UPSin tai FedExin välityksellä.

Tuotteilla on reilu 30 päivän rahat takaisin -takuu

SipoArt iPhone-kuoret ja suojakuoret kannattaa jokaisen hankkia, sillä ne lisäävät kännykän elinikää ja näyttävät takuulla persoonallisilta ja tyylikkäiltä. Tutustu valikoimaamme, inspiroidu ja valitse omasi!.