Julisteet netistä sekä kotiin että toimistoon

SipoArt-julisteet netistä luovat sekä kotiin että toimistoon sielua ja syvyyttä. Hyvännäköiset taidejulisteet ovat aina olleet, ja tulevat aina olemaan mahtava yksityiskohta sisustuksessa. Ne tuovat kotiin ja toimistoon asennetta ja toimivat upeana sisustuselementtinä.

Riippumatta siitä, missä ajattelit laittaa sisustuksen uusiksi, julisteilla voit muuttaa, parantaa sekä nostaa tunnelmaa. Verkkokaupassamme  on julisteita monessa eri koossa, joten jokainen löytää varmasti sopivan julisteen riippumatta siitä, minkä kokoista on etsimässä. Tyylisuuntia löytyy abstraktista surrealismiin ja fantasiaan.

Myynnissä olevat julisteet koostuvat kuvataiteilija Sipo Liimataisen omasta tuotannosta vuosien varrella.

Julisteet netistä valmistus, tilaus, toimitus ja takuu.

Julisteemme valmistetaan acid-free-papereista käyttäen arkistomusteita, jotka takaavat elinikäisen keston ilman haalenemista tai värin häviämistä. Kaikissa julisteissa on kuvan ympärillä 2,5 cm valkoinen reunus, joka mahdollistaa kehyksen ja paspartuurin.

Julisteet tehdään SipoArtin kansainvälisen verkkokaupan kautta. Valikoimissa on yli 240 erilaista taideteosta. Kauppa on englanninkielinen, mutta selkeä ja helppokäyttöinen.

Tuotteet valmistetaan Hollannissa ja Englannissa mittatilaustyönä FineArtAmerican tehtaalla. Valmiit julisteet toimitetaan kotiovelle 12 arkipäivän kuluessa.

Tuotteilla on reilu 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Etsitkö vahvoja, elävöittäviä julisteita seinillesi?

Meillä on julisteita kaikkiin huoneisiin ja tiloihin. Etsitpä julisteita sitten lastenhuoneeseen, romanttiseen makuuhuoneeseen, moderniin keittiöön, luovaan työhuoneeseen, tyylikkääseen olohuoneeseen, toimiston seinälle tai kenties täydelliseksi lahjaksi.

Selaile valikoimaamme ja inspiroidu!