Kehystetyt julisteet ja taulut

Kehystetyt julisteet ja taulut luovat sekä kodin huoneisiin että toimistoon sielua ja syvyyttä. Hyvännäköiset kehystetyt julisteet ovat aina olleet, ja tulevat aina olemaan mahtava yksityiskohta sisustuksessa. Ne tuovat kotiin ja toimistoon asennetta ja toimivat upeana sisustuselementtinä.

Riippumatta siitä, missä ajattelit laittaa sisustuksen uusiksi, kehystetyillä julisteilla ja tauluilla voit muuttaa, parantaa sekä nostaa tunnelmaa. Verkkokaupassamme on julisteita, tauluja ja kehyksiä monessa eri koossa, joten jokainen löytää varmasti sopivan riippumatta siitä, minkä kokoista on etsimässä.

Tyylisuuntien kirjo on laaja, joten taulut sopivat moneen eri tyyliin, persoonallisuuteen ja tilaan. Taideaiheita löytyy aina abstraktista taiteesta surrealismiin ja fantasiaan sekä maisemiin.

Myynnissä olevat taideteokset koostuvat kuvataiteilija Sipo Liimataisen omasta tuotannosta vuosien varrella.

Kehystetyt julisteet ja taulut – valmistus, tilaus, toimitus ja takuu.

Valikoimissa on yli 240 erilaista kehystettävää julistetta. Valittavana 36 erilaista kehysvaihtoehtoa ja 76 erilaista paspartuuria.

Verkkokaupassa valitse taideteos,  koko (size), mieluinen kehys (frame), paspartuuri (mat) ja kuvan tulostusmateriaali (paper). Esikatselussa näet reaaliaikaisena tekemäsi muutokset. Moni taulu näyttää myös hyvältä ilman paspartuuria, joten kokeile sitäkin vaihtoehtoa.

Kehystetyt julisteet ja taulut tehdään ja tilataan SipoArtin kansainvälisen verkkokaupan kautta. Kauppa on englanninkielinen, mutta selkeä ja helppokäyttöinen.

Tuotteet valmistetaan Hollannissa ja Englannissa mittatilaustyönä FineArtAmerican tehtaalla. Ripustusvalmiit taulut toimitetaan kotiovelle 12 arkipäivän kuluessa.

Tuotteilla on reilu 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Tutustu valikoimaamme, inspiroidu ja tilaa!