Taiteelliset Samsung Galaxy-kuoret ja suojakuoret

Samsung-Galaxy-kuoret-suojakuoret-netistä

Taiteelliset ja iskunkestävät ohut-profiiliset Samsung Galaxy-kuoret ja suojakuoret. Ohut-profiiliset kuoret ja suojakuoret ovat aikaisempaa suositumpi, koska puhelin voidaan laittaa helposti vyökoteloon, autotelineeseen jne.

Jos haluat korostaa omaa persoonallisuutta ja erottua massasta, niin valikoimamme on juuri oikea sinulle, sillä näitä taiteellisia kuoria et löydä muista kaupoista. Kaikki suojakuoridesignit ovat taiteilija Sipo Liimataisen omaa tuotantoa.

Samsung puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat erinomainen tapa pidentää käyttöikää ja arvoa, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta erilaisissa arjen tilanteissa. Kaikki Samsung puhelimen kuoret ja suojakuoret suojaavat laitetta iskuilta, kolhuilta, naarmuilta ja lialta. 

Taiteelliset Samsung Galaxy-kuoret ja suojakuoret –

valmistus, tilaus, toimitus ja takuu.

Taideteos painetaan suoraan suojakuoreen ja se kääntyy kuoren kulmien yli. Verkkokaupassa voit myös halutessasi muuttaa designin kokoa ja asemoida sen mieleiselläsi tavalla. Suojakuoria valittavana malleihin Galaxy S8 – Galaxy S4.

Samsung Galaxy-kuoret tehdään ja tilataan SipoArtin kansainvälisen verkkokaupan kautta. Valikoimissa on 199 erilaista suojakuoridesignia. Kauppa on englanninkielinen, mutta selkeä ja helppokäyttöinen.

Tuotteet valmistetaan Hollannissa ja Englannissa mittatilaustyönä FineArtAmerican tehtaalla. Samsung Galaxy- kuoret toimitetaan kotiovelle 12 arkipäivän kuluessa UPSin tai FedExin välityksellä.

Tuotteilla on reilu 30 päivän rahat takaisin -takuu.

SipoArt Samsung Galaxy kuoret ja suojakuoret kannattaa jokaisen hankkia, sillä ne lisäävät kännykän elinikää ja näyttävät takuulla tyylikkäältä. Tutustu valikoimaamme ja inspiroidu!